Back to All Events

Workshop ontwikkel je Intuïtie Dag 4

  • Locatie 149 Marslaan Krommenie, NH, 1562 WE (map)

De workshop "Ontwikkel je intuïtie" bestaat uit meerdere dagen. In groepsverband ga je stap voor stap weer luisteren naar de stem van je Ziel. Door eenvoudige oefeningen "ontwikkel" je als het ware jouw intuïtie weer, want deze is nooit echt weggeweest, alleen maar verborgen. Onderwerpen die aan bod komen zijn; jouw eigen energie en die van de ander ervaren, het voelen van kleuren en de energie van voorwerpen.

  • De lesdata zijn: zaterdag 8 december, 12 januari, 9 februari en 9 maart.

  • De lestijden: 10.00u - 16:00u.

  • Lesgeld: euro 60,--

  • Graag je eigen lunch meenemen.

Lees meer over de 'Workshop ontwikkel je Intuïtie' en meld je aan.

Later Event: March 10
Mindful Winter Wandeling