Back to All Events

Mindfulness in de Praktijk

  • Locatie 149 Marslaan Krommenie, NH, 1562 WE (map)

"Mindfulness in de praktijk" is een workshop bestaande uit 8 lessen van anderhalf uur, waarin je de basisvaardigheden van mindfulness leert. Het zijn eenvoudige handvatten die je worden aangereikt om je gedachten te verstillen. Je gaat stap voor stap oefenen met het ontspannen van je lichaam, de juiste houding, ademhalingstechnieken en het ontspannen focussen van je aandacht. Je hebt geen specifieke ervaring met meditatie of mindfulness nodig.

  • De lesdata zijn: zaterdag 6 oktober, 20 oktober, 3 november, 24 november, 15 december, 5 januari, 19 januari en 2 februari
  • De lestijden:  10.00u - 11:30u
  • Lesgeld: euro 10,-- per les.
Later Event: October 9
Demonstratie Mediumschap in Oudorp