Andre_Stelling_highres-9218.jpg
 

“Een rode draad in mijn leven is het aanreiken van handvatten, waarmee mensen zichzelf kunnen ontwikkelen.”

 
 

Mijn naam is André Stelling, naast mijn laatste baan als financieel coach ben ik al een aantal jaar actief als medium en meditatiecoach. Dit doe ik met veel plezier en voldoening. 

Mijn gevoeligheid heb ik altijd al gehad. In mijn jongste jaren leefde ik op een natuurlijk intuïtieve manier en ervoer de vreugde, het verdriet of de boosheid van mensen in mijn nabijheid. Ook voelde ik mensen om mij heen die overleden waren. Ik had echter geen idee hoe ik daar als kind mee om moest gaan en stopte uiteindelijk deze gevoelens weg. Ik kon mijn ervaringen niet delen met de mensen in mijn directe omgeving.

Ondanks het onderdrukken van mijn gevoeligheid ben ik altijd geïnteresseerd gebleven in diverse vormen van esoterie zonder nu precies te weten waarom dat zo was. Leerde als tiener te mediteren en beoefende de grondbeginselen van Hatha Yoga en Pranayama. Later bleek dit een solide basis te zijn voor mijn verdere ontwikkeling. Ook had ik een grote interesse in de gnostiek en de mogelijkheden van het "helen" van andere mensen op een alternatieve manier.

Na diverse jaren in het bedrijfsleven actief te zijn geweest werd de drang om meer te doen met mijn gevoeligheid en andere mensen te ondersteunen steeds groter. Dit werd versterkt door diverse pijnlijke, maar leerzame persoonlijke ervaringen in mijn leven. Ik besloot om cursussen te volgen om bewust om te leren gaan met mijn gevoeligheid. "Wie niet luisteren wil naar de stem van zijn Ziel gaat het voelen". 

 

Als gevolg hiervan behaalde ik o.a. het Reiki meesterschap volgens het Usui Shiki Ryoho. Kwam terecht bij José Gosschalk en heb onder haar begeleiding mijn mediumschap ontwikkeld. De door haar opgerichte driejarige opleiding Academie voor Mediumschap heb ik succesvol afgerond en oefen mijn mediumschap uit in mijn praktijk in Krommenie. Ook geef ik demonstraties mediumschap op locatie.

Om mijn mediumschap verder te ontwikkelen neem ik regelmatig deel aan een lesweek aan het Arthur Findlay College te Stansted in Engeland. Daar krijg ik les van de beste mediums ter wereld. 

Door in mijn tienerjaren met vallen en opstaan te leren mediteren, ontdekte ik de stilte en vrede binnen mijzelf (her)kennen. Mijn dagelijkse routine heb ik zo ingericht dat er ruimte is om te mediteren. Ga regelmatig op meditatie retraites en maak wandelingen in de natuur om zo de verbinding met Al het leven overal, Spirit, te versterken.  

Op mijn wandeling van Nederland naar Santiago de Compostela in Spanje en andere wandelingen gebruikte ik dan ook verschillende meditatie- en mindfulnesstechnieken. Dat bleek een krachtige combinatie. 

Om deze reden ben ik gestart met het organiseren van meditatie workshops, meditatieve- en mindfulwandelingen. Daarnaast organiseer ik groepswandelingen voor beginners. Ook geef ik lezingen over mijn wandeltocht vanuit Nederland naar Santiago de Compostela in Spanje. 

 
 
Andre_Stelling_lowres-9142.jpg
 

Zelf lesgeven vind ik één van de leukste activiteiten. Mensen zien ontwikkelen, zich verbinden en keuzes zien maken vanuit hun eigen kracht geeft mij ontzettend veel voldoening en dankbaarheid! En hoe mooi is het, dat een ieder dat op zijn eigen unieke wijze doet.

Tijdens het lesgeven zie ik mijzelf meer als begeleider dan als leraar! Je kunt namelijk alleen maar handvatten of tools aanreiken. De innerlijke ervaring van meer geluk en tevredenheid bij de cursist wordt door deze zelf in gang gezet.

En die verandering gun ik jou ook. Samen naar meer geluk en tevredenheid!

Namaste.

 

 

Instagram