Verslag - Meditatief Wandelen op 25 mei.

Het is nog vroeg als Monique de deur uit stapt en ik uit bed spring. Werk mijn ochtendritueel af en zie de bewolking langzaam wegtrekken. De poncho kan in de kast blijven liggen. Wel zo prettig als wij vandaag 'Meditatief gaan Wandelen'. 

Met wij bedoel ik de groep enthousiaste stappers die willen ervaren hoe het is om tijdens het wandelen te werken met een mantra en zichzelf zo te leren bekrachtigen. 

Als de klok 10.00u aangeeft is iedereen aanwezig. En wat een fijne mensen. Mooi om te voelen dat er snel een prettige groepsenergie ontstaat. We kiezen allemaal onze eigen mantra (klank of klanken) en gaan op weg. Luisteren naar vogels, onze ademhaling en werken met spiergroepen die al even geen aandacht hebben gehad. Zo maken we verbinding met dat wat is in het fysieke lichaam en de stilte van binnen. Alles wordt enthousiast ontspannen opgenomen.

Voor we het weten is de wandeling al weer voorbij en praten we samen nog even na.  Na het delen en ontvangen schiet iedereen zijn schoenen weer in en fietst of wandelt ontspannen en tevreden de dag in.

Wat een mooie ervaring. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme.   

Wandel in Liefde,

André