"De uitdaging aangaan"

Neem ik voor vandaag, vrijdag 18 januari, afscheid van de meditatie groep van vrijdagochtend, krijg ik zomaar een reminder van FB.

We geven al weer 1 jaar samen demonstraties mediumschap in Oudorp. Best wel bijzonder.

Heb het namelijk heel lang tegengehouden, het in het openbaar demonstreren van het Mediumschap. Maar soms krijg je subtiel een duw in een richting of word je voorzichtig gemasseerd om iets te doen of waar je niet wil zijn.

Zo'n subtiel moment was tijdens een Privéconsult op het Arthur Findlay College in Engeland. Een lerares zei tegen mij "lekker veilig hè, om alleen als healer en met de Trance-staat te werken!" Ik wist meteen waar ze op doelde en dat ze gelijk had.

Één aspect van het mediumschap gaf mij namelijk heel veel uitdaging. In mijn geval was dat op het podium staan en in het volle licht. Als ik er voorheen aan dacht brak het zweet mij al uit. En dat zonder de lampen aan. Hahaha.. 😂 Inmiddels kan ik er om lachen...😂

Door de uitdaging aan te gaan en dan voornamelijk met mijzelf heb ik heel veel geleerd. Over mijn gekopieerde percepties over wat hoort en niet hoort, wat is en niet is, wat goed of fout is en dat je vooral niet "normaal" hoeft te doen. Want ja, wat is normaal?

O ja, dan is er natuurlijk ook nog het vertrouwen. Zou ik bijna vergeten 😜 Met vallen en opstaan heb ik dat ontwikkeld. Vertrouwen in mijzelf en vertrouwen in Spirit. Maar ook vertrouwen in anderen, want Spirit is ten slotte alles en iedereen.

Inmiddels kan ik er nu van genieten, mijzelf verwonderen in het proces van oneindige groei, zonder strijd, maar met verwondering over vele aspecten van het leven en communicatie met geliefden.

En het podium? Dat is maar een podium.

André