"Liefdesenergie"

Na de demonstratie mediumschap in de Westertil in Wormer met Marry Ronde, mocht ik op maandagavond 28 januari een demonstratie mediumschap plus geven bij de Spirituele stichting de Nieuwe Wereld in Alkmaar.

Een weetje, De stichting is gevestigd in een schuilkerk die in 1659 is gebouwd. En het toeval wil dat ik wel iets met oude kerken heb. Ze voelen natuurlijk niet allemaal hetzelfde, maar er hangt hier een heerlijke energie om te werken voor Spirit. De schuilkerk is overigens te bezichtigen.

Toen Monique en ik door de deur naar binnen stapten was de energie meteen voelbaar. Alsof je een extra jas aan kreeg zeg maar. Één waarin je jezelf kunt wentelen. Een soort van thuiskomen. Die liefde was de hele avond voelbaar.

En het bijzondere is dat alle aanwezigen iets van deze energie meekrijgen. Een Liefdesenergie die op enig moment iets in beweging zet, waardoor we weer wat bewuster kunnen worden van ons zelf als wij dat toelaten.

Hoe mooi is het om deelgenoot te zijn in dit proces van delen en bewustwording. 🙏

Wandel in Liefde,
André