"Opruimen"

Het is nog geen voorjaar, maar het gevoel van opruimen was afgelopen maandag en dinsdag zo krachtig dat ik er wel gehoor aan moest geven. Even een korte aarzeling, maar dan aan de slag.

Terwijl ik de eerste lade open trek, grinnik ik in mijzelf als ik mijzelf hoor denken "zijn dat niet typisch vrouwelijke gevoelens, de natuur is zeker van slag".

Ik weet inmiddels wel beter, vertrouwen en jezelf overgeven aan je innerlijke gevoelens en in het daarop volgend proces stappen. Ook als man. "Spirit and Nature dancing together".

De inhoud van de lades lijkt wel een tijdcapsule, foto's van L & K als ukkies glijden door mijn handen en 13 jaar ontwikkeling van mijn mediumschap komt voorbij. Maar ook de tijdelijkheid van het leven uitgedrukt in overlijdensberichten van familie en vrienden...

Eerder die dag vroeg M nog aan mij "Hoe kun je verder leven als je ouders er niet meer zijn?" Ondanks dat ik er ervaring mee heb kon ik er op dat moment geen antwoord op geven.

Het geeft mij een dubbel gevoel merk ik. Enerzijds weet ik door mijn ervaringen en werk als medium dat we voort leven na het overlijden en dat onze geliefden nog dichter bij ons kunnen zijn dan tijdens hun fysieke leven. Maar ik ervaar plotseling ook het gemis van de fysieke aanraking, hun geur, de klank van hun stem en hun aanmoediging.

Op dat moment valt er een kaart "Succes" uit de stapel papieren die ik in mijn handen heb... Een kaart geschreven door mij moeder. Geschreven vlak voor ze in 2016 de "overstap" naar de astrale wereld maakte.

Ze schreef:

"Lieve zoon,

Ik wens je succes bij alles wat je wilt doen en nog van plan bent te doen!

Liefs van Moeke“.

Ondanks dat ze niets met spiritualiteit had en het allemaal onzin vond gunde ze mij het Succes. Was het destijds al een groot cadeau voor mij, precies op het juiste moment ontvang ik deze wens nu opnieuw. Hoe mooi is dat! Pfff.. die komt binnen en er schieten tranen in mijn ogen.

Ze weet dus van mijn uitdagingen die ik de laatste tijd op mijn pad ervaar en het heen en weer slingeren tussen mijn emoties...

Als ik 's avonds na het samen geven van een demonstratie mediumschap napraat, ben ik blij dat ik heb geluisterd naar mijn gevoel...

Mijn gevoel van opruimen en daarmee weer ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden...

Dank je Moeke❤️