Demonstratie Mediumschap


Een demonstratie mediumschap is een reunie van mensen die nog hier leven en hun dierbaren, die hun fysieke lichaam inmiddels achtergelaten hebben. Door Spirit laat ik mij in liefde inspireren om verbinding te maken met overleden dierbaren voor verschillende aanwezigen in de zaal. Want wat is er nou mooier om weer herenigd te worden met jouw overleden dierbare. 

Op verzoek doe ik dit voor zowel kleine als wel grotere groepen mensen. Ook werk ik samen met andere mediums.

 
Een demonstratie Mediumschap is een reunie van mensen die nog hier leven en hun dierbaren die hun fysieke lichaam inmiddels achtergelaten hebben.
 

Huiskameravond

Gezellig thuis een spirituele avond beleven met familie, vrienden of vriendinnen? Dat is ook mogelijk. Als jij het organiseert kom ik bij je thuis en vertel in jouw vertrouwde omgeving over het mediumschap en geef een mini-demonstratie, waarbij ik contact maak met een aantal overleden dierbaren. Aan degene waarvoor geen contact is gemaakt zal ik na de pauze een korte reading geven aan de hand van een door de aanwezigen meegenomen persoonlijk voorwerp of bloem. De uitleg zal gaan over intuïtie en spiritualiteit. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Wat kost een huiskameravond?

 

  • Minimaal aantal personen: 8.

  • Maximaal aantal personen: 10.

  • Kosten: € 12,00 per persoon.

  • Duur van de avond: van 20:00 u tot ongeveer 22:00 u.

  • Wanneer je 40 km van Krommenie woont, reken ik € 0,20 per kilometer.

Wil je een demonstratie of huiskameravond georganiseerd hebben? Klik op de button voor het maken van een afspraak.