Happy2Walk


Door mijn ervaring met diverse vormen van meditatie, wandelen en het aanreiken van handvatten om de intuïtie te ontwikkelen heb ik gemerkt dat alle drie de thema's elkaar aanvullen en zeer goed  te combineren zijn.

Ik leerde door meditatie de stilte en vrede in mijzelf (her)kennen, maar ook tijdens langere en daarna kortere wandelingen.

Op mijn wandeling van Nederland naar Santiago de Compostela in Spanje en andere wandelingen gebruikte ik verschillende meditatie- en mindfulnesstechnieken. De "ruis" van alle dag viel hierdoor als het ware weg in een diepe stilte en vrede. Het gaf mij energie om de vele kilometers te wandelen en de mogelijkheid om mijn emoties en geconditioneerde denkpatronen los te laten. De ervaringen hebben nog steeds een diepe impact op mijn leven. 

 
Happy2walk van wandelen word je blij.
 

Om mijn ervaringen te delen ben ik gestart met het organiseren van stilte- meditatieve en mindfulwandelingen. Daarnaast organiseer ik laagdrempelige groepswandelingen voor mensen die verbinding zoeken in hun leven. "Samen wandelen Samen doen". 

Ook geef ik lezingen over mijn wandeltocht vanuit Nederland naar Santiago de Compostela in Spanje. Wil je meer informatie over de lezing, stuur dan je vraag via de button boven aan de pagina.

 

 
Happy2walk van wandelen word je blij.
 

De voordelen van wandelen

Er is al veel geschreven over de voordelen van wandelen. Het verbetert in ieder geval je gezondheid als je het regelmatig doet. Zeker als je een zittend beroep hebt of weinig  beweegt. Naast de verschillende fysieke aspecten kalmeert het je geest en daalt je stressniveau. Zeker in combinatie met het beoefenen van meditatie- en mindfulnesstechnieken. 

 

Ook het ontmoeten en het verbinden met elkaar heeft een heilzame werking. Je komt er al snel achter dat je niet de enige bent met een "rugzak" en het delen helpt. 

Stap voor stap leren "Wandelen in Liefde" is een geschenk aan jezelf!

 

Wil je snel naar één van de workshops? Klik dan op één van de linken of ga naar de pagina activiteiten.

 
 
 
20160705_123649.jpg

"van wandelen word je blij"