Welkom bij Mediumpraktijk André Stelling.

Mijn missie is het aanreiken van handvatten, waarmee mensen zichzelf kunnen ontwikkelen door eigen inspanning, luisterend en handelend naar hun intuïtie. Op die manier zijn zij makkelijker in staat om keuzes  vanuit hun eigen kracht en in harmonie met zichzelf te maken. 

Vanuit mijn praktijk en via deze site tracht ik je te inspireren om meer bewust te worden van jezelf, jouw mogelijkheden en zelf jouw passie te leven. 

Want wat is er mooier, dan te zien hoe iemand leert om bewuste keuzes te maken vanuit zijn essentie en een volgende stap te zetten in zijn of haar ontwikkeling of leven?

"Jouw levenspad ontvouwt zich door telkens een volgende stap te zetten."

Je levenspad hoef je namelijk niet te zoeken, het ontvouwt zich vanzelf door telkens een volgende stap te zetten buiten je comfortzone en te vertrouwen op je intuïtie en innerlijke kracht.

Na onze geboorte staan wij onder invloed van onze ouders, directe omgeving als school en de opvattingen van de maatschappij waarbinnen wij leven. Een invloed die de basis vormt op weg naar volwassenheid en ons verdere leven. Vaak genoeg leidt dat ons van onze essentie vandaan, waardoor wij buiten onszelf blijven zoeken naar de diepere zin van ons bestaan, onze oorsprong en de verbinding met al het leven. 

Ook kan het besef komen dat het leven voort gaat na ons fysieke overlijden. Dat wij hierin troost kunnen vinden en de mogelijkheid hebben om nog steeds met onze dierbaren te communiceren. Maar ook dat wij altijd verbonden zijn met elkaar en Spirit. 

"Hoeveel pijn moet je ervaren voordat je luistert naar de stem van je ziel?" 

Door niet altijd te luisteren en te handelen naar mijn intuïtie en daarmee naar de  stem van mijn ziel, heb ik via de "the hard way" geleerd dat wel te gaan doen. Want als je lang genoeg geen gehoor geeft aan dat wat werkelijk belangrijk is in het leven loop je vanzelf vast. Inmiddels weet ik wel beter!

– André Stelling

 
 
 

20160624_091331.jpg
 

Agenda


 
 
 
IMG-20170929-WA0007.jpg

"Het leven is een voortdurende reis"