Spiritualiteit in Wormer met klank als helende kracht.

 
 

Woensdagavond 29 mei 2019 geven Jacinta van Burgsteden en Anne van der Horst een Klankhealing Concert. Een Klankhealing Concert is een uitnodiging voor een innerlijke reis.

Met behulp van diverse instrumenten  zoals; klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, de didgeridoo uit Australië, sjamanen trommels en nog veel meer, brengen zij harmonieuze klanken en trillingen voort. Deze klanken en trillingen brengen ontspanning en verzachting voor lichaam, geest en ziel.

Terwijl je comfortabel op een matrasje/matje en onder een deken (beide zelf mee te nemen) ligt en even niets moet, wordt de aandacht naar binnen gekeerd. Je kunt dan ervaren hoe de klanken en trillingen op je inspelen en je uitnodigen om te luisteren naar jouw innerlijke boodschap. De juiste intentie en frequentie zorgen voor een weldadige ervaring van heling en genezing. Als je hierover meer wil lezen of wie Anne en Jacinta zijn, kijk dan op  www.resonantie.nl

Wij starten het Klankhealing Concert om 20:00u en het duurt tot ongeveer 22.00u. De zaal is open van 19:30 uur.  De kosten zijn € 19,50 inclusief thee achteraf.          

 
Dreamtime.JPG
 

Locatie: Westertil, Kemphaanstraat 1A, 1531 VA Wormer.

In verband met het maximum aantal plaatsen vragen wij je aan te melden via de button. 

Jouw reservering is definitief als je uiterlijk drie weken voor aanvang betaald hebt! (8 mei) Na aanmelding krijg je informatie ten gunste van welk rekeningnummer (Iban) je kunt overboeken. Het is ook mogelijk om contant af te rekenen op één van de cursusdagen. Bij afmelding na 22 mei 2018 volgt er geen vergoeding van de kosten! Probeer dan iemand in jouw plaats te laten deelnemen.

 

Wandel in liefde, André.

 
Dreamtime2.JPG