"Sta in je eigen Kracht"

We hebben afscheid genomen van 2020.

2020 dat aaneengeregen was door momenten in de de vorm van tijd, een kalenderjaar vullend. Gevuld met vele soorten emoties. Van verdriet, onmacht, frustratie en of boosheid. Allen aangewakkerd en gevoed door niet vervulde verlangens.

Maar ook doorspekt met bezinning, inzichten, nieuwe kansen en dankbaarheid. Je realiserend wat er werkelijk toe doet.

Dankbaar ben ik voor de liefdevolle vriendelijkheid, het enthousiasme van deelnemers van de evenementen die ik georganiseerd heb, de feedback en goede raad die ik heb mogen ontvangen. Misschien wel van jou.

Maar ook om getuige te mogen zijn geweest van de groei of ontwikkeling die deelnemers hebben doorgemaakt. Dat waar het voor mij werkelijk om gaat. Als ik er nu aan terugdenk terwijl ik dit typ word ik er weer helemaal warm van.

Ik kijk dan ook met nieuwsgierigheid uit naar wat de momenten voor jou en mij in 2021 zullen brengen. Juist NU, in deze bijzondere periode!

Het is een geweldige tijd om jezelf opnieuw uit te vinden, omdat ik geloof dat een ieder van ons in zijn of haar kracht kan staan. Je boven disharmonie uit kan stijgen en volledig jouw leven kan en mag Leven, op jouw unieke wijze.

In Vreugde, Vrede en Vrijheid, ondanks de omstandigheden waarin je jezelf bevindt.

Ben krachtig en onderzoek!

Hartegroet,

André