Back to All Events

Workshop Intuïtief met kleur

  • Locatie 149 Marslaan Krommenie, NH, 1562 WE (map)

Kleuren zijn heel belangrijk. Zodra je jouw ogen open doet ben je omringd door kleur. Het beïnvloedt onze stemming en geeft ons informatie. Denk maar aan een boeket bloemen of dat heerlijke dessert met verschillende soorten fruit. Maar ook jouw favoriete schoenen.

De onderwerpen die op deze interessante workshop aan bod komen zijn: - jouw eigen energie en die van een ander in kleur ervaren, - de betekenis van kleuren - het voelen van kleuren en hoe gebruik je kleuren in je dagelijkse leven. 

  • Datum: zaterdag 12 oktober

    Tijdstip: 10.00u - 16:00u. (Inloop vanaf 09:30u)

  • Kosten: euro 60,--

  • Graag zelf je eigen lunch meenemen.

De workshop “Intuïtief met Kleur” is een dag onderdeel van de meerdaagse workshop “Werken met je Intuïtie”.

Klik hier om je aan te melden voor de 'Workshop Intuïtief met kleur'.