Back to All Events

Meditatie in de Praktijk

  • Locatie 149 Marslaan Krommenie, NH, 1562 WE (map)

"Meditatie in de Praktijk" is een workshop bestaande uit meerdere lessen van anderhalf uur, waarin je de basisvaardigheden van meditatie leert verdiepen. Ook leer je over de energiecentra in je lichaam en deze te ervaren. Je kunt op elk moment instappen.

Heb je al eens een meditatie- of Intuïtieve ontwikkelingscursus gevolgd, dan is deze workshop een goede aanvulling. Ook is de workshop goed te combineren met de andere workshops die ik aanbied. De ervaringen versterken elkaar. 

  • De lesdata (vrijdagen) zijn: 10 mei, 24 mei, 07 juni, 21 juni, 05 juli.

  • De lestijden: 10.00u - 11:30u. (Inloop vanaf 09:30u)

  • Lesgeld: euro 12,-- per les.

  • Betaal je ineens dan zijn de kosten euro 50,--.

Lees meer over 'Meditatie in de Praktijk en meld je aan.

Earlier Event: May 7
Kennismaken met Meditatie
Later Event: May 21
Kennismaken met Meditatie