Healing consult


Hoe werkt een healing?

Nadat ik mij afgestemd heb op de bron van al het leven, plaats ik mijn hand op je rug tussen de schouderbladen. Maar pas dan als je er uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven! Hierna stroomt de helende energie via mijn energieveld naar die plaatsen in je lichaam waar het nodig is. Dit zowel op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. De overgedragen energie blijft een aantal dagen doorwerken en kan bijdragen aan verlichting van de klachten of het wegnemen daarvan. Maar wees bewust dat niemand dat kan garanderen! Healing komt niet in de plaats van een reguliere geneeskundige behandeling, maar kan goed dienen als aanvulling hierop. 

 
 

Tijdens het healing consult zal er altijd iemand aanwezig moeten zijn! Neem je partner, familielid, vriend, of vriendin mee. Als dit echt niet lukt, neem dan even contact met mij op. Ook is het mogelijk dat ik bij jou langs kom als je niet in staat bent om naar mijn mediumpraktijk te komen. Zorg er dan wel voor dat iemand aanwezig is tijdens het healing consult.

 
 

Wat kost een healing?

  • Het healing consult duurt ongeveer 45 minuten.
  • Je betaalt een vrijwillige bijdrage. Datgene wat je voor de healing over hebt.
  • Ook kom ik bij je thuis als je niet langs kunt komen. Wanneer je 40 km van Krommenie woont, reken ik in ieder geval € 0,20 per kilometer.

Wil je een een healing consult? Klik op de button voor het maken van een afspraak!

 
Een Healing consult brengt rust ontspanning en genezing