Healing4all


Gratis inloop Healingavond

Middels Healing4all: "Gratis Inloop Healingavonden voor iedereen" tracht ik meer bekendheid te geven aan de mogelijkheid om naast reguliere medische behandelingen, ondersteuning te bieden tijdens het genezingsproces door het geven van één of meerdere healingen. Of gewoon voor een energie-boost. Dit doe ik onder andere door het organiseren van maandelijkse Gratis Inloop Healingavonden in Wormer en het geven van Healing Workshops. Op de Gratis Inloop Healingavond kun je helende energie ontvangen en jezelf komen opladen in een moeilijke periode of voor ondersteuning bij jouw genezingsproces.  Maar ook als alles hectisch voor je is en je wel even een rustmoment kunt gebruiken. 

 
Healing4all:  "Gratis Inloop Healingavonden voor iedereen"
 

Hoe werkt een healing?

 

Na het afstemmen op "de bron" van Al het leven stroomt via het energieveld van de ‘healer’ de helende energie naar die plaatsen in het lichaam waar het nodig is. Dit zowel op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. De healer gebruikt tijdens de healing één van zijn handen en plaatst deze op de rug tussen de schouderbladen of op je schouders. Maar pas dan als er uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. De overgedragen energie blijft een aantal dagen doorwerken en kan bijdragen aan verlichting van de klachten of het wegnemen daarvan. Maar wees bewust dat niemand dat kan garanderen! Healing komt niet in de plaats van een reguliere geneeskundige behandeling, maar kan goed dienen als aanvulling hierop. Een diagnose wordt dan ook nooit gesteld!

 

Waar kun je een healing ontvangen?

 

Elke 1e woensdag van de maand, tenzij anders aangegeven, ben je tussen 20:00u en 21:30u van harte welkom in de Westertil, Kemphaanstraat 1A in Wormer. Er zijn meerdere ‘healers’ aanwezig voor jou. Ik heb er voor gekozen om de healing vrij van kosten te laten. Mocht je toch een donatie willen geven dan wordt dit zeer op prijs gesteld. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Klik dan op de button of bel mij via 06-41938242.