"Dankbaarheid in relatie tot Delen "

Het delen van wat jezelf ontvangen hebt is een natuurlijk proces. "A Natural Law" zogezegd.

Het bekrachtigt je en is behendig op de korte en langere termijn.

Dat heb ik echter niet altijd zo ervaren. Het is een leerzaam proces geweest voor ik zover was. En toen ik dacht er klaar voor te zijn wist ik zelf niet zo goed wat ik nou precies bedoelde.

Best wel grappig en interessant tegelijk. Je voelt iets dat je wilt delen, maar weet niet precies wat en hoe.

Laat ik je even meenemen naar het verleden.

Jaren geleden vroeg Karel Besselink tijdens de opleiding Mediumschap van José Gosschalk, "wat wil je doen." Ik knalde er uit: "Ik wil Liefde delen".
Oké, dat was er uit. Dat ga ik doen, ik ben er klaar voor.

Natuurlijk, de Liefde voor het gezin was er al, maar dit ging dieper en was niet goed uit te leggen. Het was totaal iets anders, van een andere orde zeg maar.

Het werd een interessante en uitdagende reis met pijn, diepe dalen, loslaten en het ontwikkelen van steeds meer innerlijke vreugde. En dat laatste kwam in een stroomversnelling door een soort van "het moet zo zijn" moment.

Ik mediteer al vanaf mijn veertiende en was verrast en verrukt dat het onderzoeken van het Mediumschap mij nog verder op het Meditatiepad bracht. Het voelde als het samenkomen van Meditatie & Mediumschap.

En door de synergie heb ik inmiddels ontdekt hoe ik Liefde kan en mag delen.

Want hoe mooi is het dat je mensen mag begeleiden die voorzichtig op onderzoek gaan en starten met Mediteren en of Mediumschap. Dat ze na verloop van tijd weer innerlijke vreugde in zichzelf ervaren.

Die ontwikkeling mogen zien en voelen. Dat is natuurlijk delen waaruit dankbaarheid ontstaat.

Wandel in Liefde,

André