"Een afspraak met een bijzondere einde"

Zomer 2010. Er is rumoer in kantoor. Een luide stem klinkt en roept: Waar is hij?

Ik schrik en krijg het warm. Die stem herken ik. Het is C. die ik een aantal weken geleden geholpen heb met het oplossen van een probleem. De afspraak verliep vlot en naar wens van C. Mijn spanning heeft vast te maken met het vervolg. Ik ben thuis bij zijn vrouw langs geweest.

Zijn vrouw M. kwam op kantoor langs om de overeenkomst te ondertekenen en er gebeurde iets wonderlijks.

Ik neem je mee in dat bijzondere moment.

M. heeft de stukken voor zich en tekent de contracten. Zelf zit ik midden in mijn gevoel. Pfff. Deze vrouw is ziek, erg ziek. Ik voel duwen in mijn rug. Zo van; “zeg het nou maar.”

Het is niet de omgeving waar ik normaal gesproken mijn sensitiviteit laat zien. Zeker niet bij klanten. Deze keer ontkom ik er niet aan. Voordat ik het weet flap ik er uit of ik iets voor haar kan betekenen.

O jee, wat zeg ik nu. M. is verrast. Hoe bedoel je? vraagt ze. Ik leg uit wat ik naast mijn werk bij de bank doe en wat ik nu voel. Slik, wat doe ik denk ik.

Ze is even stil en vertelt dan dat ze erg ziek is. Dat het leven op dit moment zwaar voor haar is en niet veel kan. Mijn gevoel juist is. We maken even later een afspraak bij haar thuis voor een healing.

De stem van C. komt dichterbij en ik krijg het nog warmer. Voordat ik het weet staat hij in de spreekkamer. Hij strekt zijn handen uit. Hier, alsjeblieft en geeft mij een fles wijn en chocolade. Ik ben verrast. Wat, hoe en waarom?

Ik weet niet wat je gedaan hebt zegt hij, maar het is bijzonder. De leverwaarden van mijn vrouw zijn in balans en ze voelt zich veel beter. We zijn sinds jaren weer op vakantie geweest.

M. komt het zelf kracht bijzetten en bedankt mij ook. Even snel als ze binnen kwamen vertrekken beide weer om mij verwonderd achter te laten.

Eindelijk effectief leren werken met healing mediumschap?

Je wil snel de basis van het healing mediumschap onder de knie krijgen

✅ Hoe verbind je jezelf met helende energieën?

✅ Wat moet je absoluut weten over healing mediumschap?

✅ Hoe ben je het zuiverste kanaal om de energie door te kunnen geven?

✅ Een diepere verbinding met spirit ontwikkelen. Hoe doe je dat?

✅ Hoe weet ik wat mijn energie is en dat van een ander

✅ Een kleine groep gelijkgestemde deelnemers.

Lees meer over de tweedaagse training healing mediumschap