"Volg je intuïtie, de stem van Ziel"

Nee, ik ben niet vergeten het woord (je) voor Ziel te plaatsen.

Ik laat dat bewust weg! Dat is niet altijd zo geweest. Het komt door het voortschrijdend inzicht. Uiteindelijk kon ik er niet omheen om het weg te laten.

Laat ik het uitleggen aan je.

Vaak zeggen we tegen elkaar, "ik heb een ziel of jij hebt een ziel." Dat klinkt hoopgevend en kan goed werken om op een andere manier naar jezelf te kijken.

Wat je jezelf echter niet realiseert, is dat je in een zelfgecreëerde valkuil stapt.

Nu je meer vrij kunt en durft te denken, omarm je opnieuw een patroon uit tradities die ver teruggaan in de tijd. Gemakshalve noem ik ze de “verkleintradities.”

Een terechte vraag is, als ik een ziel heb, waar vind ik mijn Ziel dan? Ligt mijn ziel ergens op een plank in een geheim archief of in één of andere hemel?

Door de gedachte te omarmen dat je een ziel hebt plaats je het buiten jezelf. Dan scheid je jezelf er vanaf. En dat is precies het tegenovergestelde van wat je beter wel kunt doen. Namelijk verklaren dat je Ziel bent!

Je bent Ziel! Of nog beter, Ik ben Ziel! Het is één van de krachtigste uitspraken die je kunt doen.

Hiermee laat je alle verkleinende principes los en omarm je jouw grootsheid!

Ik weet het, het is een hele grote stap. Een begin, maar ik kan je verzekeren dat het een ommekeer in je leven is als je jouw grootsheid durft te omarmen.

✅ Je zelfvertrouwen neemt toe
✅ Je houdt meer van jezelf
✅ Je ervaart meer geluk in je leven
✅ Je voelt je niet meer alleen

Dat wil jij toch ook? Of niet?

Wil je weten wat je nog meer kunt doen om je grootsheid te omarmen en er effectief mee aan de slag te gaan? Om afscheid te nemen van beperkende gedachten en oude patronen?

Start dan met Leren Mediteren!

Ik werk met kleine groepen en dan zit het zo vol, dus wees er op tijd bij!

Aanmelden is gratis en doe je via 👇
https://www.andrestelling.nl/leren-mediteren